AANBIEDING

Altijd welkom bij Van Gogh

De spraakmakende tentoonstelling van David Hockney, de restauratie van de Zonnebloemen en de nieuwe Pissarro’s in de collectie: het Van Gogh Museum is buitengewoon dynamisch. Wordt u vriend van het Van Gogh Museum? Dan krijgt u een lidmaatschap van een half jaar cadeau.

 

Als Vincent’s Friend wordt u door het museum flink verwend. Met de Vincent’s Friends-entreepas bent u altijd welkom, zonder entree te betalen. Ook voor populaire exposities hoeft u geen tijdslot te reserveren: als vriend van het museum loopt u, samen met een introducé, zó naar binnen. Vanzelfsprekend bent u uitgenodigd bij de exclusieve evenementen voor vrienden van het museum. Bovendien krijgt u korting op uw aankopen in de museumwinkel*.

Zes maanden gratis

Een geschenkje markeert het begin van uw lidmaatschap. Wat het cadeautje is? Dat blijft een verrassing.

Enthousiast geworden? Word dan ook vriend van het Van Gogh Museum. Profiteer nu van deze aanbieding en krijg een lidmaatschap van een half jaar gratis. Het lidmaatschap van een jaar kost € 75, maar uw lidmaatschap loopt zes maanden langer door: het is geen twaalf, maar achttien maanden geldig.

De inschrijvingstermijn voor deze aanbieding is helaas verstreken. Toch vriend worden? Dan kunt u zich aanmelden via het Van Gogh Museum.

* Met uitzondering van boeken, in verband met de Nederlandse wet op de vaste boekenprijs.

Afbeeldingen Van Gogh Museum, Amsterdam
Van boven naar beneden:

– Korenveld onder onweerslucht – Vincent van Gogh, 1890
– Foto gemaakt door Jan Kees Steenman
– Korenveld met kraaien – Vincent van Gogh, 1890

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Ontvang vijf maal per jaar het online magazine Cornelis. Het magazine staat boordevol interviews, video’s en interessante artikelen.

Aanhef *

Voornaam *

Tussenvoegsel(s)

Achternaam *

E-mailadres *

Meld aan